ОФЕРТИ Боровец

4 оферти

Празнуване на 8 декември в Боровец!

 8 декември в Боровец – един от най – посещаваните ни зимни курорти!

 

8 декември в Боровец

 

Боровец е един от най – големите ни ски курорти. Намира се по северните склонове на Рила планина, под връх Мусала. Най – близкият град до него е Самоков, но не е далеч и от София и Благоевград. Курортът предлага на посетителите си много добре поддържани ски писти, съоръжения. Тук може да се карат ски, сноуборд, ски бягане и други. Има няколко ски центъра с добра екипировка и инструктори за начинаещи и напреднали. Посещава се от малки до големи, от българи и чужденци, така че би било идеално място да се празнува 8 декември в Боровец.

Поразяващи зимни пейзажи, слънце и разбира се разнообразие от ски писти – 24 на брой с обща дължина 58 км. Пистите са с различна трудност и натовареност като са  подходящи както за начинаещи, така и за напреднали и експерти. Боровец е много добро и любимо място за сноубордистите, на които предлага  различни по сложност терени, както и два парка – Сноу Парк Бороспорт, който се намира в горната част на писта “Попангелов” и Промо Парк Бороспорт, който се намира срещу хотел “Рила” в централната част на Боровец. Курортът предлага на ски бегачите писти  в местностите “Широка поляна” и “Варника”. Те са съответно с дължини на трасетата от по 3.5 км и 10 км. На разположение е и трасе в спортен център “Бистрица” с дължина 10,5 км. Всичко това предразполага голямата посещаемост в Боровец. Ако сте любители на всякакъв тип екстремни преживявания, курортът би ви заинтересувал. При тези условия 8 декември в Боровец би се отразил с невероятни емоции и преживявания за всеки студент и всеки гост на селището.

За младите посетители преживяванията не спират до тук. На тях Боровец предлага много ресторанти, механи, СПА центрове, и още места за денонощно забавление.  Ако сте решени да отпразнувате тазгодишният 8 декември в Боровец, то вижте линка –  8 декември в Боровец