ОФЕРТИ Пампорово

5 оферти

Празнувайте 8 декември в Пампорово!

 

8 декември в Пампорово – един от най – добрите зимни курорти в България!

 

8 декември Пампорово

 

   Пампорово е един от най – хубавите ни и посещавани зимни курорти. Намира се в Родопите, под връх Снежанка. Заобиколен е от красива природа и спиращи дъха гледки. Не далеч е от Смолян и Пловдив, Чепеларе и Широка Лъка.  От върха Снежанка тръгват почти всички ски писти на курорта. Пампорово притежава много на брой ски писти, много добро ски училище, СПА хотели и много места за разходка и отдих. Това прави много привлекателна дестинация за празнуване на 8 декември Пампорово.

   Ски сезонът е относително дълъг – от Декември до Април, като в града и около него се намират множество места за разглеждане и през останалите сезони на годината. Пампорово разполага с 37 км писти, най-дългата от които е 5,1 км, а максималната денивелация е 476 м. Пистите са с различна трудност – има както за напреднали, така и за начинаещи спортисти. На разположение на туристите са 9 влека и 6 лифта.  В Пампорово има и писти за ски бягане с дължина от 25 км. В ски зоната има и много места, удобни за спускане с шейни, което го прави привлекателен и за цели семейства с малки деца.

   Пампорово се намира и близо до Смилян и Арда. В близост до него са няколко обекта, представляващи интерес. Това са – пещерата Дяволското гърло, Ягодинската пещера, Смолянските езера, Националната Обсерватория Рожен. Бачковския манастир, крепостта Перперикон,Триградското ждрело, природните образования Чудните мостове и други. Това прави посещението на градчето още по – желано от туристите и  за празнуващите 8 декември Пампорово.

   За по – младите си посетители Пампорово предлага множество ресторанти, механи, дискотеки, боулинг зали и още много други забавления. Например на територията на Пампорово се намира така нареченият Fun Park , притежаващ различни съоръжения за ски, сноуборд, различен тип скокове. Така че, ако празнувате 8 декември Пампорово, ще можете да се насладите на всичко това и да останете с едни невероятни преживявания от празника.

   Ако сте решили да посетите за 8 декември Пампорово , то може да видите Красотата на Пампорово  тук.