ОФЕРТИ Велико Търново

7 оферти

Празнуване на 8 декември Велико Търново!

8 декември Велико Търново – старата столица на България – един от уникалните ни исторически паметници!

 

8 декември Велико търново

 

 

   Велико Търново е областен град в централна България. Той е стара столица на България от второто българско царство. Разположен е по поречието на река Янтра . Търново е град изпълнен с красива природна гледка, чист въздух, невероятна архитектура, много исторически паметници. Красотата на града привлича целогодишно множество туристи от цял свят, както и много млади хора, поради наличието на големият университет. Ако сте решили да празнувате 8 декември Велико Търново , то това е много добро решение, тъй като има какво да видите там.

   Велико Търново , като стара столица привлича хората с Крепостта Царевец, която се намира на хълма Царевец, която бива невероятно осветявана по време на празника на града. Интерес представляват също така паметникът на Асеневци, Къпиновският водопад, местността Арбанаси, Крепостта Трапезица, Преображенски манастир и много други. За празнуване на 8 декември Велико Търново в града има много красиви и с добро обслужване хотели.

   За добрата почивка и невероятна атмосфера за празника 8 декември Велико Търново предлага много места за забавление на младите хора. Това са множество ресторанти, хотели, пиано барове, рок барове, театър, кино, спортни съоръжения, дискотеки.

  Ако все още се чудите дали да празнувате 8 декември във Велико Търново вижте видеото на нашите приятели от Sky Trip.